Topmenu

Kantoor M.D.K. heet u welkom!

Care Invest Pensioensparen met Generali Belgium.. Uw fiscaal voordeel vandaag, uw pensioensparen voor morgen!

Sterke punten van dit product

  •  Een fiscaal voordeel vanaf vandaag
  •  Een rendement van 4,24% op jaarbasis sinds de lancering
  •  Een flexibele oplossing voor uw pensioen

Ontdek de voordelen van pensioensparen bij Generali en ontvang gratis een gepersonaliseerde offerte!

Een fiscaal voordeel vanaf vandaag

U wilt graag minder belastingen betalen? Elke storting in Care Invest, het nieuwe product pensioensparen van Generali, geeft recht op een belastingvoordeel van 30%. In 2014 kan u tot 950€ storten, en zo recht hebben op een belastingvoordeel van 285€.

Een rendement van 4,24% op jaarbasis sinds de lancering

U vindt rentabiliteit belangrijk? Omdat Care Invest investeert in rusthuizen, profiteert u op lange termijn van de stijgende vraag in deze sector. Een jaar na de lancering, heeft Care Invest een rendement van 4,24% opgebracht. En deze vraag zal blijven stijgen: er wordt verwacht dat in 2030 ongeveer 2,7 miljoen Belgen ouder zullen zijn dan 65 jaar. Dat is één Belg op vier.

Care Invest is bovendien niet gelinkt aan de beurs. U spaart dus via een stabiele investering voor uw pensioen.

Uw belegging is eveneens in veilige handen: Generali beheert ruim 490 miljard euro activa over de hele wereld, waarvan 28 miljard in immobiliën.

Een flexibele oplossing voor uw pensioen

U bepaalt zelf het liefst hoeveel en wanneer u spaart? Met Care Invest, het nieuwe product pensioensparen van Generali, kan dat al vanaf 50€ per maand.

Wilt u liever eerst meer weten over pensioensparen bij Generali? Ontdek hier de details van dit product of lees meer op de financiële infofiche levensverzekering.